admin | Uncategorized

З  04.02.2019р. по 08.02.2019р.  у ВПГБУ відбувся тиждень з професії кухар, офіціант.

Протягом тижня для здобувачів освіти була запропонована цікава програма.

  • В бібліотеці була сформована виставка сучасної літератури;

   

  • Здобувачі професійної освіти проявили свої творчі здібності у презентації цікавих листівок;
  • Учениця другого курсу Стрижак Ю. була найкращою на олімпіаді з професії кухар, офіціант.

   

  • В групі 5/18 був проведений позакласний захід на тему: Слід від борошна, на якому основна мотивація була бережне відношення до хліба. В цій же групі майстром в/н Шишло Л.М. був проведений відкритий урок «Кулінарна обробка риби та приготування н/ф з неї».
  • Для здобувачів професійної освіти в рамках проекту «Майстер-клас, як засіб до поглинення професійних знань з професії кухар, офіціант» був проведений майстер – клас з приготування страви «Теплий салат з пангасіуса і бананом». Учениця третього курсу Шестак Оля здивувала глядачів поєднання смаків риби та банана.

   

  • Особливого колориту надали конкурси фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професій кухар та офіціант. Конкурсанти проявили свої знання, творчість та професійні здібності.