admin | Uncategorized
З 19.03.2018р. по 23.03.2018р. у ВПГБУ був проведений тиждень з професії «кухар, офіціант». Протягом цього тижня були проведені різноманітні заходи:
– 19.03 – майстер – клас шеф – кухаря ресторану «Хутірець». Таміла Леонідівна представила учням авторську страву «Судак у вершково – шпинатному соусі з овочами лінгвні». Під час майстер – класу шеф – кухар поділилася тонкощами обробки, приготування та подачі судака.
– 19.03. – майстер – клас випускниці групи 5/13 Листопад Аліни, яка представила болгарську страву «Банниця». Учні уважно з цікавістю слухали розповідь про роботу випускниці в ресторані болгарської кухні м. Одеси. Під час майстер – класу Аліна розповіла про цікаві моменти свого навчання в училищі, про вплив навчання і її творчих здібностей на її роботу. Зазначила, що потрібно в житті використовувати кожну можливість, і тоді кожен досягне успіху і майстерності.
– 20.03. – викладачем спецдисциплін Скрипник Л.В. проведено олімпіаду з кулінарії серед учнів усіх груп з професії кухар. Переможцями стали: 1 місце розділили – Михайлова Анастасія та Нікітіна Світлана (гр.5/17), 2 місце – Кучеренко Едуард (гр.5/17), 3 місце – Стрижак Юлія(гр.5/17), та Пасько Вікторія (гр.5/16).
– 21.03. – майстер – клас майстра в/н Татарчук А.А., яка представила для учнів першого та другого курсів банкетну страву «Курка фарширована млинчиками з журавлино – апельсиновим соусом». Під час майстер класу учні побачили, як знімати шкіру з курки, розбирання на філе, прийоми фарширування птиці, а також правила оформлення, порціонування та подавання страви.
– 22.03. – викладачем Скрипник Л.В. та майстром в/н Татарчук А.А. Проведено уроки – гру «Найрозумніший кухар» серед учнів з кваліфікацією третього та четвертого розрядів. Переможцями в гр. 5/17 стали Михайлова Анастасія, в гр. 5/16 – Пасько Вікторія, в гр. 5/15 – Дида Діана.
– 23.03. – майстер – клас учня третього курсу Ісаєва Андрія, який проходив практику в розважальному центрі «СІТІ». Андрій представив страву з дегустацією «Індичка фарширована шинкою та сиром під сирним соусом». Під час майстер – класу випускник поділився враженнями під час проходження практики та особливостями роботи в закладі.