Буфетник

admin

Буфетник (3 розряд)

Посадові обов’язки буфетника

  1. Готує та відпускає для споживання широкий асортимент кулінарної продукції, що реалізується через буфет: бутерброди з рибою, ікрою, іншими гастрономічними продуктами, гарячі напої тощо.
  2. Розливає у спеціальний посуд алкогольні напої.
  3. Підбирає вина та вино-горілчані вироби відповідно до характеру замовлених страв.
  4. Оформляє вітрини, встановлює цінники, сервірує столи

Права буфетника:

  • Знайомитися з проектами рішень керівництва підприємства стосовно його діяльності.
  • Подавати пропозиції з удосконалення роботи, пов’язаної з передбаченими даною інструкцією обов’язками.
  •  В межах своєї компетенції повідомляти безпосередньому керівнику про всі недоліки в діяльності підприємства (структурного підрозділу, окремих працівників), виявлених у процесі виконання своїх посадових прав і обов’язків і вносити пропозиції по їх усуненню.
  • Запитувати особисто або за дорученням безпосереднього керівника від керівників підрозділів і інших фахівців інформацію і документи, необхідні для виконання його посадових обов’язків.
  •  Залучати фахівців усіх (окремих) структурних підрозділів до вирішення задач, покладених на нього (якщо це передбачено положеннями про структурні підрозділи, якщо немає – то з дозволу керівника організації).
  • Вимагати від керівництва підприємства, свого безпосереднього керівника надання допомоги у виконанні обов’язків, передбачених даною посадовою інструкцією.

Відповідальність буфетника

  • За неналежне виконання або невиконання своїх посадових обов’язків, передбачених даною посадовою інструкцією, – у межах, визначених чинним трудовим законодавством України.
  • За правопорушення, здійснені в процесі виконання своєї діяльності, – в межах, визначених чинним адміністративним, кримінальним і цивільним законодавством України.
  • За причинені матеріальні втрати – в межах, визначених чинним трудовим і цивільним законодавством України.

Умови роботи буфетника

Режим роботи буфетника визначається згідно з Правилами внутрішнього трудового розпорядку, встановленими на підприємстві.