admin | Uncategorized

22.06.2020р. у #ВПГБУ було проведено онлайн-засідання педагогічної ради.
З цією метою використано сучасний сервіс BigBlueButton — відкрите програмне забезпечення для проведення веб-конференцій.

Методист гірничого відділення Світлана Скрипник підвела підсумки роботи колективу за 4 роки. Роботу за єдиною методичною проблемою визнано як належну.

Методист будівельного відділення Ірина Лопушенко представила тематику нової методичної проблеми на наступні 3 роки: Інформаційно-цифрова компетентність – запорука якісної організації освітнього процесу у навчальному закладі.

Про стан профорієнтаційної роботи педагогічних працівників у закріплених школах доповіла заступник директора з виховної роботи Оксана Сакун. Стан роботи педагогічного колективу з профорієнтації визнано задовільним.

З питання допуску учнів до ДКА виступила заступник директора з НВР Алла Ткаченко.

Про здійснення заходів щодо організованого завершення 2019 – 2020 навчального року виступив директор #ВПГБУ Василь Сулима, який підсумував результати діяльності колективу в умовах карантину, наголосив на основних подіях та заходах, які відбулися за цей час. Акцентував увагу на тому, що період видався непростим як для учнів, та так і для викладачів, адже перед колективом постало ряд нових викликів.
Прийнято необхідне рішення, яке є обов’язковим для виконання усіма педагогами, щодо оформлення звітної документації та переведення учнів на новий навчальний рік в умовах карантину.