admin | Uncategorized

👩‍🍳Минулий тиждень у #ВПГБУ був присвячений професії «Кухар.Офіціант» У рамках професійного тижня викладачами та майстрами виробничого навчання було проведено безліч цікавих та різноманітних заходів:📌Майстер класи із фламбування, приготування желе, складання серветок провели Олена Гула, Надія Ковальська та Любов Скрипник📌Урок виробничого навчання «Технологія приготування борщів» підготувала Інна Ганонченко 🍲📌Разом з Ларисою Шишло учні помандрували на екскурсію до місцевого кафе «Наутілус» 🍽📌Свої сили спробували під час уроку-гри «Найсильніший кухар» під керівництвом Любов Скрипник📌Надія Ковальська та Альона Бершаденко провели онлайн виховні години «Гастрономічні традиції та найвідоміші страви української кухні»🥟 та «Безпека харчових продуктів».📌Взяли участь в акції на підтримку ЗСУ з приготування компотів та випікання печива 🇺🇦📌Також учні та викладачі отримали виняткову можливість взяти участь у професійному майстер-класі із зефірної флористики від студентки Полтавського університету економіки і торгівлі Юлія Подойнік🍨📌Крім цього, чудову тематичну виставку «Смачні візитівки української кухні» підготувала завідувачка бібліотеки Ольга Гришко, а учні намалювали стіннівки, на яких зобразили родзинки своєї професії📌Наші викладачі та майстри використали можливість самовдосконалитися та взяли участь у корисному онлайн-вебінарі “ANTI-AGE харчування» від Юлії Мацук доцентки кафедри харчових технологій, кандидата технічних наук Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.📌А Лариса Шишло поділилася досвідом своєї роботи з теми «Майстер-клас як сучасний інноваційний метод навчально-виробничої діяльності з учнями, удосконалення роботи майстра виробничого навчання та популяризації робітничої професії» на онлайн-засіданні обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчанняДякуємо нашим колегам та учням за цікавий та змістовний тиждень. Бажаємо натхнення та нових звершень у їхній професійній діяльності!👏