admin | Uncategorized
Минулий тиждень у #ВПГБУ був присвячений професії «Кухар.Офіціант» У рамках професійного тижня викладачами та майстрами виробничого навчання було проведено безліч цікавих та різноманітних заходів:
Майстер класи із фламбування, приготування желе, складання серветок провели Олена Гула, Надія Ковальська та Любов Скрипник
Урок виробничого навчання «Технологія приготування борщів» підготувала Інна Ганонченко
Разом з Ларисою Шишло учні помандрували на екскурсію до місцевого кафе «Наутілус»
Свої сили спробували під час уроку-гри «Найсильніший кухар» під керівництвом Любов Скрипник
Надія Ковальська та Альона Бершаденко провели онлайн виховні години «Гастрономічні традиції та найвідоміші страви української кухні»
та «Безпека харчових продуктів».
Взяли участь в акції на підтримку ЗСУ з приготування компотів та випікання печива
Також учні та викладачі отримали виняткову можливість взяти участь у професійному майстер-класі із зефірної флористики від студентки Полтавського університету економіки і торгівлі Юлія Подойнік
Крім цього, чудову тематичну виставку «Смачні візитівки української кухні» підготувала завідувачка бібліотеки Ольга Гришко, а учні намалювали стіннівки, на яких зобразили родзинки своєї професії
Наші викладачі та майстри використали можливість самовдосконалитися та взяли участь у корисному онлайн-вебінарі “ANTI-AGE харчування» від Юлії Мацук доцентки кафедри харчових технологій, кандидата технічних наук Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.
А Лариса Шишло поділилася досвідом своєї роботи з теми «Майстер-клас як сучасний інноваційний метод навчально-виробничої діяльності з учнями, удосконалення роботи майстра виробничого навчання та популяризації робітничої професії» на онлайн-засіданні обласної методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчанняДякуємо нашим колегам та учням за цікавий та змістовний тиждень. Бажаємо натхнення та нових звершень у їхній професійній діяльності!